14 DAGES RETURRET

OMBYTNING

Vi tilbyder gratis bytteservice, når du skal have en vare byttet til en anden farve, størrelse eller en helt anden vare. Vi betaler portoen på den nye vare vi fremsender. Det betyder at vi refunderer din porto ved fremsendelse af varen. Det koster dig således ingenting at få byttet varen.

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages returret, regnet fra den dag varen/varerne modtages. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en mail til info@celinakollektion.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du må kun prøve varen og naturligvis ikke bruge den. Varen skal være ubrugt og mærket skal være intakt. Husk at du har ansvaret for varen indtil CelinaKollektion har modtaget den. Det er kun anbefalet post og pakkepost, der er forsikret. Send til nedenstående adresse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ønsker du dine penge tilbage, skal du vedlægge kvitteringen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderer vi pengene tilbage til dit betalingskort inden for en uge.

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

Subscribe

Explain the benefits of subscribing