Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. 

Du kan købe en pakkelabel hos os, ønsker du at benytte vores pakkelabel, skal du blot skriv til os på info@celinakollektion.dk. Så mailer vi en returlabel du kan bruge til at returnere varen. Vi modregner det beløb du får refunderet.  
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken. Du skal være opmærksom på at vi IKKE modtager returvarer leveret på efterkrav eller sendt uden omdeling. Uanset valgte leveringmetode skal returpakken leveres på vores adresse. Vi afhenter IKKE returvarer i pakkeshops.

For Club Celina Medlemmer

30 dages gratis fuld returret med returlabel.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, så får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din returret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Bemærk: Vi refunderer ikke leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Celinakollektion  
Industrivej 21 
4000 Roskilde