SAMARBEJDE MED OS

Samarbejde med Celina kollektion

Celinakollektion.dk er Danmarks førende online modetøjsbutik for kvinder med salg af kjoler, nederdele, jakker, sko, tasker og accessories. Vil du tjene penge på at markedsføre os på dit website, teste vores produkter mod omtale i din blog? Eller søger du måske et sponsorat til et event. Læs om vores forskellige samarbejsmuligheder herunder.

 

Vil du tjene penge som affiliate-partner?
Dine fordele ved at indgå i et affiliate samarbejde med Celinakollektion.dk
  • 15% provision for salg
  • Automatisk opdaterede produkt-feeds
  • Stort udvalg af bannere
  • 40 dages cookie-periode

 

Tilmelding

Hos Celinakollektion.dk tilbyder vi affiliate-programmer gennem partner-Ads, men indgår også i affiliate uden for dette program. Har du spørgsmål til partner-Ads eller individuelle aftaler? Kontakt vores marketingsansvarlig Sara Hansen på sara@celinakollektion.dk for at deltage i Celinakollektion.dk Affiliate Program, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.

Vil du tjene på din blog eller instagram profil?

Har du en blog eller instagram profil der handler der er relevant i forhold til vores produkter? Eller er du bare vild med vores produkter og gerne vil anbefale dem til andre? Så har du muligheden for at tjene penge på den.

Vi får rigtig mange henvendelser om samarbejde med bloggere og instagrammere i forbindelse med promovering af produkter.

Har du en blog én facebook-profil og/eller flere end 15.000 følgere på instagram? Og ønsker du et samarbejde med os? Kontakt Sara Hansen på sara@celinakollektion.dk

Alle henvendelser besvares, og det vil altid være en individuel vurdering, om vi har mulighed for at indgå et samarbejde.